COTXERES-CASINET   Josep Ginovart
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
AULA DE FORMACIÓ JOSEP GUINOVART I GRAU


 

Els tallers de Cotxeres – Casinet obren un espai de formació adreçat a totes aquelles persones que tenen ganes d’aprofundir en el coneixement. En Josep Guinovart i Grau (1911 – 1999) va ser un santsenc que formà part des de ben jove de l’ateneu popular, que difonia el coneixement, especialment entre els obrers de les fàbriques, com a element que facilités llur emancipació.

Avui, en un context força diferent, seguim pensant que els centres cívics han de ser també font de coneixement que permeti completar la formació des del vessant no curricular, però no per això menys rigorós.

 

Activitats gratuïtes

 

 

  


  

"SEX o NO SEX" LA SEXUALITAT DURANT L’ADOLESCÈNCIA


Dijous 19 de octubre a las 19 hores

 

Lloc: sala d’actes Cotxeres de Sants, plaça Bonet i Muixí, 7, 4a planta

A càrrec de Lupe García Rodríguez, Sexòloga i Educadora Social. www.sexducacion.com

En l’àmbit familiar es produeixen situacions inesperades que afecten la vivència de l’amor i la sexualitat que tenen les noies i nois adolescents sobre el seu cos sexuat i sobre les relacions amoroses. Moltes famílies es pregunten si és adequat parlar de sexualitat amb les seves filles i fills, a quina edat s’ha de començar a fer-ho, què s’ha d’explicar i què no, com reaccionar davant de certes preguntes i conductes, i com transmetre una educació sexual diferent a la nostra. Els prejudicis, la por a no fer-ho bé i la dificultat per trobar les paraules adequades dificulten aquesta labor. En aquesta xerrada revisarem l’educació sexual que donem als adolescents, compartirem experiències i situacions que ens ajudaran a acompanyar-los de la millor manera possible.

  

  

 


 

SOM EL QUE MENGEM? SOM EL QUE COMPREM? 

Dimarts 24 d’octubre a les 19 hores

 

Lloc: sala d’actes Cotxeres de Sants, plaça Bonet i Muixí, 7, 4a planta

A càrrec d’Anny Maestri Williams, biòloga, experta en anàlisi clínica, alimentació i nutrició.

Som el que comprem? Què, com i qui decideix la compra familiar? L'alimentació saludable comença amb la llista de la compra. Fem un cistell sa i equilibrat, sostenible i a l'abast de tothom.

 

 

   


 

 

TEATRE INFANTIL 'ELS SUPERHEROIS TAMBÉ BEUEN LLET'
 

Dijous 9 de novembre a les 18 hores

 

Lloc: sala d’actes Cotxeres de Sants, plaça Bonet i Muixí, 7, 4a planta

A càrrec del Grup Comediarte

Aquesta obra s'endinsa en l'univers dels infants, la convivència amb els seus drets en una estructura social urbana i realista, i brinda la reflexió que els nens i nenes tenen sobre les seves pròpies problemàtiques. Promou els drets dels infants de jugar, créixer, divertir-se i d'aprendre mitjançant la utilització de superherois i heroïnes que prenen com a referent en el seu món imaginari.
 

Organitza: Associació per a les Nacions Unides amb el suport de la Regidoria de Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona.

Entrada gratuïta

 

SECRETARIAT D'ENTITATS SHB