COTXERES-CASINET   Josep Ginovart
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC




AULA DE FORMACIÓ JOSEP GUINOVART I GRAU


 

Els tallers de Cotxeres – Casinet obren un espai de formació adreçat a totes aquelles persones que tenen ganes d’aprofundir en el coneixement. En Josep Guinovart i Grau (1911 – 1999) va ser un santsenc que formà part des de ben jove de l’ateneu popular, que difonia el coneixement, especialment entre els obrers de les fàbriques, com a element que facilités llur emancipació.

Avui, en un context força diferent, seguim pensant que els centres cívics han de ser també font de coneixement que permeti completar la formació des del vessant no curricular, però no per això menys rigorós.

 

Activitats gratuïtes

 

 

 



 


 



 

"IL·LUSTRANT SUD-AMÈRICA" UN VIATGE PEL CONTINENT SUD-AMERICÀ A TRAVÉS D'IL.LUSTRACIONS.


 

 

4 d’octubre a les 19.30 h

 

Lloc: sala d’actes Cotxeres de Sants

Sants, plaça Bonet i Muixí, 7, 4a planta
 

 

A càrrec de Juan León García

Durant un any vaig estar viatjant pel continent sud-americà. Aquell viatge va quedar recollit en un quadern amb il·lustracions i posteriorment en una publicació. Natura, persones, animals, ciutats, desert, gel, muntanyes, selva, mar. Tot un continent recollit en un quadern. Es farà una xerrada narrant aquest viatge i fent servir com a fil conductor les imatges del quadern.

 


 

 



 


 

 

 

 

L'AMOR I LA SEXUALITAT EN LA VIDA QUOTIDIANA 
 

 

Dijous 18 d’octubre a les 19 hores


Lloc: sala d’actes Cotxeres de Sants, plaça Bonet i Muixí, 7, 4a planta

 


A càrrec de Lupe García Rodríguez, sexòloga i educadora social. www.sexducacion.com

 

La sexualitat i l'amor són dues capacitats que conformen a l'ésser humà i que estan relacionades entre si. L'amor i la sexualitat ens permeten vincular-nos amb altres persones i gaudir de la nostra pell. 

En molts contextos escoltem parlar d'amor com si es tractés d'una pel·lícula de Disney on només té cabuda l'amor de parella heterosexual, jove i blanca. La sexualitat es mostra en massa ocasions com si es tractés d'alguna cosa que cal consumir, relacions d'usar i tirar i exclusivament relacionades amb el coit. 

Preguntar-nos per aquestes qüestions, ens permet indagar i orientar-nos millor en l'experiència de ser cos sexuat i de viure la sexualitat i l'amor de manera satisfactòria.


En aquesta tertúlia parlarem de l'amor, el cos, l'eròtica i el plaer.

 

 

   
 



 

 

   
 

 


 

 

SECRETARIAT D'ENTITATS SHB