MARATÓ DE CINEMA FANTÀSTIC I DE TERROR

DE SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA

                                                             Del 12 al 16 de novembre de 2019

AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

logo

 Tota l'actualitat en el nostre:
 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edicions anteriors
 


     
 

XXXI MARATÓ DE CINEMA FANTÀSTIC I DE TERROR


21a edició del Concurs de Curts Fantàstics i de Terror de Sants
 

DEL 12 AL 16  DE NOVEMBRE de 2019

 Dissabte 16
 

 

LA NIT MÉS LLARGA
 

 

 

AUDITORI
 


 

 

 

 

 

 

 

20.05 h  Hellboy   Dir. Neil Marshall. EUA (2019)  120 min..

 
 

L'Agència per a la Recerca i Defensa Paranormal (AIDP) encomana a Hellboy la tasca de derrotar a un esperit ancestral: Nimue, coneguda com "La Reina de la Sang". Nimue va ser amant del mateix Merlín durante el Regnat del Rei Artur, de l'va aprendre els encanteris que la van portar a ser una de les bruixes més poderoses ... Però la bogeria es va apoderar d'ella i empresonar al mag per a tota l'eternitat. Fa segles van aconseguir acabar amb aquesta vilana, enterrant profundament, però ha tornat d'entre els morts amb la intenció de destruir a la humanitat amb super màgia negra.


 

 


 


 


 

  22.15 h  Sin City: Una dama por la que matar   Dir. Robert Rodríguez, Frank Miller. EUA (2014) 102 min


 

En les sòrdides carrers de Sense City, un home busca venjança. Dwight tracta de passar comptes amb la misteriosa Ava Lord, la letal dona que el va trair. Nancy intenta superar la mort d'Hartigan, i Johny una perillosa missió: acabar amb el major vilà de Sense City. En el seu propòsit, coneixerà a la jove stripper Marcy ...
 

 


 

 

  0.05 h  After the lethargy   Dir. Marc Carreté.  Espanya (2018)  82 min. VOSE


 

La Sara viatja a l’Àrea del Tetis, el punt calent on suposadament va tenir lloc un dels episodis de contacte amb extraterrestres més extraordinaris de la història. Un guarda forestal  i un tipus sinistre que viu a la zona, acompanyen a la noia per ajudar-la a evitar els perills que s’amaguen en aquell racó de món. Però malgrat les bones intencions, aviat seran atacats per una misteriosa criatura que viu a les profunditats del bosc, obligant-los a refugiar-se a la caserna militar abandonada.

 


 

 

 


 

 

  1.35 h   La noche de Halloween    Dir. David Gordon Green. EUA (2018) 109 min

 

 

 

Jamie Lee Curtis torna al seu icònic personatge Laurie Strode, qui arriba a la confrontació final amb Michael Myers, la figura emmascarada que l'ha perseguit des que va escapar de la matança que ell va cometre la nit de Halloween de fa quatre dècades. Nou lliurament de "Halloween", seqüela directa de l'original de 1978. John Carpenter (creador de l'original) és el productor executiu.

 

 


 

  3.35 h  El hijo   Dir. David Yarovesky  EUA (2019)   90 min.  

 

 

Què passaria si un nen d'un altre món aterrés d'emergència a la Terra, però en lloc d'esdevenir un heroi per a la humanitat fos alguna cosa molt més sinistre?

 

 

 

   
 

 

SALA DE CONFERENCIAS

 

 


 

 

 

20.20 h  Velocipastor Dir. Brendan Steere, EUA (2018)  75 min. VOSE


 

Després de perdre als seus pares, un sacerdot viatja a la Xina, on hereta una misteriosa habilitat que li permet convertir-se en un dinosaure. Una prostituta el convenç per fer servir aquest poder per a lluitar contra el crim, i ninjas.
 
 

 

 

 

 

21.45 h Star Crash  Dir. Luigi Cozzi,  Itàlia, (1978),  92 min

 

Stella Star y Akton son dos contrabandistas perseguidos por la policía interespacial. Tras toparse con una nave abandonada en la que encuentran a un moribundo superviviente, son atrapados y condenados a pasar el resto de sus días en prisión. Sin embargo, pronto serán excarcelados y reclutados por el Emperador para que lleven a cabo una misión relacionada con la nave que encontraron...
 

 

 

 

    23.35 h  Pel·lícula sorpresa

 

  Que podem dir de la pel·lícula sorpresa d'aquest any?


 

 

 

1.10 h  Golpe en la  pequeña china, Dir. John Carpenter, EUA (1986),  99 min

 

Jack Burton (Kurt Russell) és un camioner que, en el barri xinès de San Francisco, li guanya una gran quantitat de diners a Wang Chi. Aquest el convenç perquè, abans de cobrar els diners, el porti a l'aeroport a recollir a la seva promesa Miao Yin. Quan la noia és segrestada per uns gàngsters xinesos, Jack, que es proposa rescatar-la, entrarà en el tenebrós món de Lo Pan, un mag que té 2.000 anys i que governa sense pietat el món dels esperits. Esquivant dimonis i fent front a temors incomprensibles, Jack lluita a la seva manera en els foscos dominis de Lo Pan en una boja carrera per salvar a la noia..

 


 

 

 

 

 

3.00 h  Neon Maniacs, Dir. Joseph Mangine, EUA (1986), 91 min

 
Un munt de mutants sobrehumans armats amb tota mena d'armes sembra el caos a la ciutat provocant tot tipus de matances i assassinats.
  

 

  


 
 
 
 
 
        SILMARIL     MECANOSCRIT            DIABLES DE SANTS