MARATÓ DE CINEMA FANTÀSTIC I DE TERROR

DE SANTS, HOSTAFRANCS I LA BORDETA

                                                             Del 13 al 19 de novembre de 2017

AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
 

 


logo

 Tota l'actualitat en el nostre:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edicions anteriors
 


     

ACTIVITATS

 

 

Sessió Infantil

 

 

Dissabte 18 de novembre a les 11 h, sessió matinal infantil. Per poder entrar cal venir amb un menor i la entrada és gratuïta.

 

 
 

ALTAR DE MUERTOS


 

Del 13 al 18 de novembre a l’auditori de Cotxeres, coincidint amb el Dia de Difunts, Mèxic recorda els seus morts amb els coneguts “Altares de Muertos”, espais en què es col·loquen ofrenes al difunt, objectes propis i que li agradaven, etc. Aquest any l'altar està dedicat a Carrie Fisher i els morts de la saga Star Wars.

 

Es convoca també el V concurs de “catrinas”. Les bases del concurs les podeu veure a www.mexcat.org . Les “catrinas” seleccionades s'exposaran durant la Marató.
 


ROOM ESCAPE

 

Durant la nit de dissabte podreu participar en la partida Circ Silmaril que organitzen els components del grup SILMARIL.

 

 

 

  

LLIURAMENT DE PREMIS DEL 19è CONCURS DE CURTS FANTÀSTICS I DE TERROR DE SANTS

 

Auditori. Divendres 17. Premis de totes les categories.

El jurat que atorga els premis està format pel Comitè organitzador de la Marató.


JURAT PÚBLIC

De dilluns a divendres els assistents rebran una butlleta per poder votar 3 dels curtmetratges per sessió, amb una puntuació de l’1 al 3. El Comitè Organitzador en farà el recompte. El curtmetratge que aconsegueixi més punts obtindrà el premi del públic. 

 

 

CONVOCATÒRIA 19è CONCURS DE CURTS FANTÀSTICS I DE TERROR DE SANTS

 

El Comitè Organitzador convocarà el 19è Concurs de Curts Fantàstics i de Terror amb la idea de continuar promovent i de donar a conèixer els treballs dels nous realitzadors del gènere.

Les bases es podran consultar a www.cotxeres-casinet.org/marato a partir del febrer de 2017.

 

Informacions

Les projeccions que es faran a l'auditori seran en format DVD, Blu-Ray, DCP en pantalla gegant i les de la sala de projeccions es faran en format DVD-Vídeo en pantalla gran.

 

Servei de bar a l'auditori durant totes les sessions a càrrec dels Diables de Sants. No s’hi permetrà l'entrada amb ampolles i llaunes de beguda.

  

 

  

V certamen de microrelats fantàstics i de terror de Sants 2017

El veredicte del Jurat es farà públic durant la gala dels finalistes de la XXVIII Marató de Cinema Fantàstic i Terror de Sants, el 17 de novembre.
Durant la setmana, els relats finalistes es podran llegir a la pàgina web del festival com en format paper a l'entrada de la Marató.

 


 


 

 

        SILMARIL     MECANOSCRIT            DIABLES DE SANTS