Edicions anteriors
    Programacions   

    Fotos

  Curts

 
      

XXVII MARATÓ DE CINEMA FANTÀSTIC I DE TERROR


17a edició del Concurs de Curts Fantàstics i de Terror de Sants

DEL 9 AL 14  DE NOVEMBRE de 2015

  

Dissabte 14

 

LA NIT MÉS LLARGA

 

 

AUDITORI

 


19.05 h  Vengadores: La era de Ultrón

                   Dir. Joss Whedon (EUA) 2015 141 minQuan Tony Stark intenta reactivar un programa caigut en desús dedicada al manteniment de la pau, les coses comencen a torçar-i els herois més poderosos de la Terra, incloent a Iron Man, Capità Amèrica, Thor, L'Increïble Hulk, Viuda Negra i Ull de falcó, hauran d'afrontar la prova definitiva quan el destí del planeta es posi en joc. Quan el malvat Ultrón emergeix, li correspondrà als Vengadors detenir els seus terribles plans, que al costat de incòmodes aliances portaran a una inesperada acció que aplanarà el camí per a una èpica i única aventura.


 
21.30 h    
Mad Max: Furia en la carretera  

               
Dir. George Miller (Austràlia) 2015   120 minPerseguit per un turbulent passat, Mad Max creu que la millor manera de sobreviure és anar sol pel món. No obstant això, es veu arrossegat a formar part d'un grup que fuig a través del desert en un War Rig conduït per una Emperadriu d'elit: Furiosa. S'escapen d'una Ciutadella tiranitzada per Immortan Joe, a qui han arrabassat alguna cosa irreemplaçable. Enfurismat, el Senyor de la Guerra mobilitza a totes les seves bandes i persegueix implacablement als rebels en una "guerra de la carretera"...


 23.30 h
   Homenatge a Wes Craven

           Shocker, 100.000 voltios de terror

                Dir. Wes Craven (EUA) 1989   105 min
 

Quan el despietat assassí en massa Horace Pinker és electrocutat pels seus horribles crims, un pacte amb el diable el transforma en alguna cosa fins i tot més aterridor, un dimoni sobrecarregat capaç de posseir el cos i la ment dels altres ... i està decidit a seguir amb la seva escalada de violència. 1.20 h 
  Zombis nazis 2

               
Dir. Tommy Wirkola (Noruega) 2014   100 min


 

El podrit coronel Herzog torna a la càrrega, disposat a donar caça a Martin, l'únic supervivent de Dead Snow. L'amenaça dels zombis nazis és encara més gran, però en aquesta ocasió les forces aliades comptaran amb l'ajuda d'un comandament nord-americà especialitzat en exterminar morts vivents.

 


 3.00 h    Annabelle

              Dir.:
John R. Leonetti (EUA) 2014  98 min
Fa dos anys que Mark Fisher va desaparèixer de casa absorbit per un brillant feix de llum. El seu amic Seth va ser l'última persona que el va veure amb vida. Una sèrie d'estranys i macabres assassinats que s'estan produint a la ciutat fan pensar a Seth que possiblement el seu amic ha tornat, però diabòlicament transformat.
 


04.40 h   Película sorpresa:

                   
 “La pitjor pel·lícula de l’any passat”
       


Pel·lícula infame, d'uns animalets...
Espero que sigueu capaços d'aguantar-la sencera... 

SALA DE CONFERENCIAS
 


 


 

20.00 h   La lámpara (The Outing),

             
Dir.Tom Daley, 1987, EUA, 87 min.,

           

 

Un grup de xavals ximplets passen la nit al museu, fins que d'una làmpada màgica sorgeix un ninot disposat a posseir-los i aixafar-los. Pel·lícula dels vuitanta amb el  seu més baix exponent.
 21.35 h    Película sorpresa


Monstres, morts vivents, venjances del més enllà i decrèpits individus, a tot color i amb la diversió crispetera per bandera. En la seva època aquesta peli es va estrenar un divendres 13 ... un de molt significatiu...
23. 05 h
   Body count (Body Count)

                 Dir. Dir. Ruggero Deodato. 1986, Itàlia/EUA, 87 min.El director de "Holocaust Canibal" copiant "Viernes 13" amb un grup d'adolescents sortits sent assassinats per un indi amb cara de vella. Sang, pits i actors de culte.0.35 h   
Homenatge  Christopher Lee:

              Aullidos 2: Stirba, la mujer Lobo
(Howling 2: Stirba, werewolf bitch),
  

             
Dir. Philippe Mora. 1985, Anglaterra/EUA , 91 min.


Christopher Lee considerava aquesta descafeïnada i ridícula seqüela de "Aullidos" la pitjor peli de la seva carrera, per això l'hem triat com a homenatge a la seva morta persona. Llobes pechugonas, nans zombies, motards licantrops i punks voayeurs, ¡el més !.
 2.10 h    El oráculo (The Oracle)

            Dir.
Roberta Findlay.  1985, EUA, 87  min. 

Roberta Findlay, despietada exploiter en hores baixes, dirigeix aquesta història de fantasmes venjatius i lesbianes grosses d'instint assassí amb tota la degradació, sang, sordidesa i inutilitat necessàries.3.55 h    Película castigo:

             No vayas al bosque... sola.
(Don´t go in the woods alone),

              Dir.
James Bryan. 1981, EUA, 82 min.
             


           
Un dels slashers més famosos d'entre els pitjors, amb un troglodita al que li encanta agafar muntanyencs i fer-los papilla. Molta pintura vermella i terrible humor voluntari.


 

SUBFILMS      SILMARIL      MECANOSCRIT                  DIABLES DE SANTS

COTXERES-CASINET SECRETARIAT D'ENTITATS