Exposicions a Cotxeres-Casinet  abril -juliol 2013
Presentació de sol·licituds: Cotxeres de Sants i Casinet d'HostafrancsIMPRÈS SOL·LICITUD DE LES SALES D’EXPOSICIONS I NORMATIVA  

 


 

6è CONCURS D’ART JOVE

Cotxeres-Casinet

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet volen impulsar l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves i convoquen el 6è Concurs d’Art Jove’13. El termini per a la presentació és el 4 de novembre de 2013. Consulteu les bases del concurs a

http://www.cotxeres-casinet.org/expo/concurs.htm

 

PROJECTE ESCOL-ART

ESCOL-ART és un projecte que pretén acostar l’art als nens i nenes i fer que el llenguatge artístic sigui entenedor per a ells. Organitzem visites adreçades als alumnes de 5è i 6è de primària. Informació: Col•lectiu d’Artistes de Sants, Anna López Tel. 630 241 181 o per correu electrònic a: col.lectiuartistesdesants@hotmail.com
 


  Sala d'exposicions Lluïsa Franch de Cotxeres de Sants
 

Del 26 de març al 13 d’abril

ANNA CASTELLÓ

Formes, textures, colors, blaus... matèria

Inauguració: dimarts 26 de març a les 19 h

Dissenyo sobre les  teles blanques imatges desconegudes amb signes simbòlics, sense massa figuració, en composicions plenes de colors que fan treballar la imaginació. Els colors ens transmeten joia, tendresa, passió.

 


 

Del 16 d’abril al 4 de maig

EXPOSICIÓ COL•LECTIVA

“Colors estacionals”

Inauguració: dimarts 16 d’abril, a les 19.30 h

Artistes: MARIAN GONZÁLEZ , TERESA FANECA I AURÈLIA MARTÍN

Som tres companyes que hem decidit  desenvolupar un tema comú per reflectir les diferents maneres de pintar i de sentir els colors de cada estació des de la sensibilitat de cada artista.

 
Del 7 al 25 de maig

Grup AINDE ART

“Mirades d’Àfrica”

Inauguració: dimarts 7 de maig, a les 19.30 h

Artistes: CARMEN PEREA, INÉS RABANAL, ISABEL RIBAS, TERESA DIEGO

El projecte “Mirades d’Àfrica” recull un conjunt de pintures i fotografies que ofereixen un recorregut d’imatges i inquietuds expressionistes i poètiques que reflecteixen diàlegs socials amb la natura, amb els objectes i amb el cos humà.

Voldríem que aquest diàleg transmetés sensacions i essències estètiques, alhora que sensibilitzés la nostra societat pel que fa a les diferències entre països rics i pobres, mitjançant la divulgació artística.Del 28 de maig al 8 de juny

MOSTRA DELS TALLERS DE PINTURA DEL CASAL DE GENT GRAN COTXERES DE SANTS

Inauguració: dilluns 27 de maig, a les 19 h

Mostra de treballs realitzats durant el curs dels alumnes dels tallers de pintura i dibuix (professor Joaquim Rocaful) i de pintura i recreació 1 i 2 (professora Marisa Andrade) del Casal Municipal de Gent Gran de Cotxeres.


De l’11 al 29 de juny

TALLERS COTXERES-CASINET

Inauguració: els dimarts 11,18 i 25 de juny, a les 19.30 h

Mostra dels tallers d’expressió plàstica que s’imparteixen al Casinet i a les Cotxeres.

Dibuix i pintura, ceràmica, restauració de mobles, pintura experimental, joieria, labor de retalls (patchwork), vitralls, manualitats, enquadernació, fotografia digital...


 

Del 2 al 20 de juliol

ZUZANA DURISKOVA

1r premi D’ART JOVE 2012

“Cercant la llum”

Inauguració: dimarts 2 de juliol, a les 19 h

Llum exterior i llum interior. Ambdues són tan naturals com les ombres que projecten. Totes les coses emeten llum, tant si provenen d’un món tangible o d’un més subjectiu.

L’obra mostra com el paisatge es fon amb l’individu i aquest es troba a si mateix entre el caos i l’ordre del món i la vida.

www.zuzanaduriskova.com


   
  
   Aparador del Casinet d'Hostafrancs
 Del 26 de març al 14 d’abril

JOSEP MARTÍNEZ GUZMAN

 “Art autodidàctic”

Aquesta obra demostra que quan vols, pots apropar-te a qualsevol forma d’art, prescindint-ne dels “mestres professionals”. L’artista crea un estil personal, endinsant-se a l’impressionisme, aprofundint en els tons verds, en el paisatge i madurant en la natura morta.

 
 

Del 15 al 28 d’abril

FUNDACIÓ CAMPANER

“Una mirada al Níger”

Inauguració: dilluns 15 d'abril, a les 17 h

La Fundació Campaner és una entitat sense ànim de lucre que lluita des de fa setze anys al Níger per combatre una malaltia anomenada noma, definida també com la malaltia de la pobresa. Un bacteri que per falta de nutrició e higiene ataca els infants més vulnerables que sense un tractament de penicil·lina moren. Per guanyar la batalla a aquest bacteri treballem en quatre vessants que són la sensibilització, l’educació, la sanitat i la reinserció. Els projectes que desenvolupem permeten que la vida i el futur d'aquests infants sigui millor.


 Del 29 d’abril al 19 de maig

JORDI CAMÓS

“L’Empordà paisatges i mar”

Inauguració: dilluns 29 d’abril, a les 19 h

El pintor Jordi Camós té la difícil virtut de posar-se davant del quadre amb valentia i determinació. Aquest fet excepcional li atorga un caràcter pictòric molt contundent que no està renyit, però, amb una harmonia de color amable, suggeridora i sovint atmosfèrica. L'ús que fa de l'espàtula, l'elecció de la temàtica i una paleta rica de gammes són també recursos artístics personals que converteixen la seva obra en una proposta sàvia i molt atractiva. Una mostra de gran interès.


 

Del 22 de maig al 9 de juny

 “RUMORS RACISTES”

Aquesta exposició desmenteix, amb dades rigoroses, rumors vers les persones immigrades. També ens fa reflexionar sobre els motius pels quals ens creiem aquests rumors i quines conseqüències tenen, i ens suggereix què podem fer per contribuir a la cohesió social i a la convivència en un moment delicat on, més que mai, cal que fem pinya!

Visites guiades a la carta: projectes@secretariat.cat

Exposició realitzada per la Comissió Antirumors de la Taula Intercultural del SESHB
De l’11 al 30 de juny

TALLERS COTXERES-CASINET

Inauguració: els dimecres 12,19 i 26 de juny, a les 19.30 h

Mostra dels tallers d’expressió plàstica que s’imparteixen al Casinet i a les Cotxeres. Labor de retalls (patchwork), fotografia digital...


Del 2 al 21 de juliol

RAÚL BALLESTA

“Llums impressionistes”

Inauguració: dissabte 6 de juliol, a les 19 h

Raúl Ballesta presenta una obra plena de llum i color. A través del seus quadres fa un petit recorregut pels viatges que ha fet arreu del món tot inspirant-se en dos grans passions, la pintura impressionista i el món del còmic.

http://arteraulinos.blogspot.com - arteraulinos@gmail.com

 


 

Exposicions anteriors

- octubre'08 – febrer' 09
- març – juliol' 09
--agost'09 – desembre'09
--gener'10 – abril'10
-
-abril'10 – juliol'10
-
-agost'10 – desembre'10
-
-gener'11 – abril'11
-
-maig'11 – juliol'11
-
-agost'11- desembre'11
-
-gener'12- marc'12
--marc'12- juliol'12
- agost'12- novembre'12
- desembre'12- març'13


Guanyadors concurs art-jove

--edició 2008
--edició 2009
-
-edició 2010
-
-edició 2011
--edició 2012