COTXERES-CASINET    Espai d'art
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
             
 


Exposicions a Cotxeres-Casinet agost - novembre 2016

 

 

Presentació de sol·licituds: Cotxeres de Sants i Casinet d'Hostafrancs


IMPRÈS SOL·LICITUD DE LES SALES D’EXPOSICIONS I NORMATIVA   

   
 
             
             
 

9è CONCURS D’ART JOVE Cotxeres-Casinet

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet volen impulsar l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves, i per això convoquen el 9 Concurs d’Art Jove 2016. El termini per a la presentació és el 27 de octubre de 2016, a les 19 h. Consulteu les bases del concurs a  http://www.cotxeres-casinet.org/expo/concurs.htm

 

PROJECTE ESCOL-ART

ESCOL-ART és un projecte que pretén acostar l’art als nens i nenes i fer que el llenguatge artístic sigui entenedor per a ells. Organitzem visites adreçades als alumnes de 5è i 6è de primària. Informació: Col•lectiu d’Artistes de Sants, Anna López Tel. 630 241 181 o per correu electrònic a: col.lectiuartistesdesants@hotmail.com

 

 
 Sala d'exposicions Lluïsa Franch de Cotxeres de Sants

 Aparador del Casinet d'Hostafrancs

 
 
 


Del 19  al 27 d’agost

COL·LECTIU D'ARTISTES DE SANTS

XVIII Obert Internacional d’Escacs de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

“Escacs, joc i art”

Els artistes s’expressen amb el joc dels escacs.

Inauguració: 19 d’agost a les 19.30 h

Artistes de l’exposició:  Pitu Alcober, Alpe conceptes plastificats, Carla Gallen, González Ventosa, Manel Klose, Clara Machín, Josep Olivares, Berta Padilla, Vicen Piqueras i Carlos Sánchez  Maydana (CASM).
 

 


 

Del 17 d’agost al 4 de setembre, de dilluns a dissabte, de 17 a 21 h

CARTELLS FESTA MAJOR DE SANTS

Mostra dels treballs presentats al 20è Concurs de Cartells de la Festa Major de Sants 2016. Enguany la Festa Major serà del 20 al 28 d’agost. A la programació, hi trobareu activitats per a tots els públics que combinen la tradició de la Festa i les noves propostes.
 

 
             
 


Del 30 d’agost al 17 de setembre

NAHUEL TAJÁN

Mirades d'una societat incomprensiva però entesa des de la fantasia que crido “el relat” i que circumscriu a la crítica que cadascun té d'una història incerta i fugissera. www.nahueltajan.com
 

 

 


Del 6 al 25 de setembre

XAVIER SOLÉ ÚBEDA “TRIFON”
“Andròmines”

Inauguració: dimarts 6 de setembre, a les 20.30 h

M’apropio de coses rebutjades pel consum, tot emprant una estètica subjectivament irònica i poètica, amb la intenció de construir un llenguatge d’acció directa, comprensible i expressiu, en què l’atzar juga un paper important.

 
             
 


Del 20 de setembre a l’1 d’octubre

COL·LECTIU D'ARTISTES DE SANTS

“Forma i color”


Ventall d’estils i tècniques en l’expressió artística.

Inauguració: 20 de setembre a les 19.30 h a càrrec de Ramon Casalé, membre internacional de crítics d'art i historiador.

Artistes de l’exposició: Ricard Beyloc, Francesc Chimelis, Pere Díez Gil, Uwe Geest, Conxa Ibáñez, Helena Junyent, Usea Ponce, Llúcia Pujol, Paquita Surribas i Lea Vaiana.
 

 

Del 27 de setembre al 9 d’octubre

CARTELLS DE LA FESTA MAJOR D’HOSTAFRANCS

Mostra dels treballs presentats al 14è Concurs de Cartells de la Festa Major d’Hostafrancs 2016. Enguany la Festa Major serà del 30 de setembre al 9 d’octubre. A la programació, hi trobareu activitats per a tots els públics que combinen la tradició de la Festa i les noves propostes.

 

 
             
 


Del 4 al 15 d’octubre

INSTAL·LACIÓ INTERACTIVA DEL COL·LECTIU D’ARTISTES DE SANTS

“Desconstrucció finestra anhelada”


Volem espais perquè la gent faci l’art al mur del no-res.

Inauguració: 4 d’octubre a les 19.30 h a càrrec de Ramon Casalé, membre internacional de crítics d'art i historiador.

Artistes de l’exposició: Pitu Alcober, Anna Bafalluy, González Ventosa, Montse J. Sorribes, Manel Klose, Dolores Latorre, Josep López Badenas, Anna Lopez Isart i Anna Rodà
 

 

De l’11 al 30 d’octubre

JOAQUIM RIERA
“Recuperart”


Inauguració: 14 d’octubre a les 20 h


El món del reciclatge és totalment nou i apassionant. Amb cartons, oueres, plàstics i restes d'ordinador, entre molts altres materials, podem aconseguir resultats totalment sorprenents.
Amb el reciclatge també es pot fer art. Els materials que utilitzo són integrats, de manera que configuren un espai plàstic i harmònic en tres dimensions. El projecte de “Recuperart” és una nova manera de fer art i de dignificar uns materials que normalment llencem. Amb la col·laboració de MORITZ.

 
             
 

Del 18 al 29 d’octubre

COL·LECTIU D’ARTISTES DE SANTS

“Poesia plàstica”


Integració de la poesia i la plàstica: els artistes intervenen un poema i en fan una desconstrucció per crear una obra nova.

Inauguració: 18 d’octubre a les 19.30 h a càrrec de Ramon Casalé, membre internacional de crítics d'art i historiador.

Artistes plàstics: Maria Alemany, Alpe conceptes plastificats, Montse Artal (MAC), Agustí Ballester, Mey Caro, Zuzana Duriskova, Mary Franquet, Carla Gallen, Llum Garcia Jover, Aurora Gassó, Juanita Guardia, Raquel Hurtado, Mayra Lagunes, Ferran Lajustícia, Clara Machín, Enric Masó, Carme Mola, Rosa Muñoz, Josep Olivares, Julienne Onorato, Berta Padilla, Joan Pallarola, Vicen Piqueras, Carles Porta, Mariló Pujol, Joaquim Rocaful, Carmelo Roldán, Amèlia Romero, Montse Sagarra, Carlos Sánchez Maydana, (CASM), Ferran Soriano i Pilar Villuendas.
Artistes poètics: Mercè Amat, Montse Artal (MAC), Glòria Bosch i Morera, Natàlia Carrasco, Rafael Cases, Joana Colomé, Martín de Torres, Maica Duaigues, Soledat Gascó, González Ventosa, Montse J. Sorribes, Dolores Latorre, Josep López Badenas, Eduard Martínez Lledó, Pepita Pedret, Carmen Pérez, Dolors Pérez, Anna Rodà, M. Carme Roig, Ferran Soriano i Rafael Soteras.
 

 

Del 2 al 20 de novembre

MARTA RICART
"Panxetes. Les corbes de la vida”


Exposició on es mostren retrats de “panxetes” d’embarassades: una mostra que vol retre un petit homenatge a la maternitat, a la dona, a la bellesa d’un cos, d’una corba, que té el privilegi de donar vida.
 

 
             
 

Del 2 al 12 de novembre

CONCURS ART JOVE'16

Mostra d’obres participants al 9è concurs d’Art-Jove promogut pel Col·lectiu d’Artistes de Sants i Cotxeres-Casinet.

 


Del 22 de novembre a l’11 de desembre

JOSÉ OLAVIO CASTAÑO MARÍN “OLAVÍN”
“La màgia del relleu”


Inauguració: dissabte 26 de novembre a les 18 h

En unir diversos elements com el relleu, el metal·litzat i l'oli, tenim com a resultat final imatges d'un agradable impacte visual. Hem batejat aquesta tècnica amb el nom TECPLAC (Tècniques Plàstiques Complementàries) i és originària de Colòmbia.

 

 
             
 


Del 15 de novembre al 3 de desembre

SUSANA SUNIAGA MARÍN

“Encuentros”

Inauguració: 15 de novembre a les 19.30 h

ENCUENTROS: Con objetos, lugares o seres de otro mundo, es el diálogo de estos personajes que ya no posan, no se burlan, no gritan, no disparan ni se acuchillan. Ahora hablan, se miran, están en calma, se “encuentran”.

       
             
             
             
   

 

 

Edicions anteriors

       
             
             
             
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB