Exposicions a Cotxeres-Casinet agost- novembre 2015
Presentació de sol·licituds: Cotxeres de Sants i Casinet d'HostafrancsIMPRÈS SOL·LICITUD DE LES SALES D’EXPOSICIONS I NORMATIVA  

 


 


8
è CONCURS D’ART JOVE

Cotxeres-Casinet

El Col·lectiu d’Artistes de Sants i els centres cívics Cotxeres-Casinet volen impulsar l’expressivitat en la creació artística de les generacions més joves, i per això convoquen el 8è Concurs d’Art Jove 2015. El termini per a la presentació és el 30 de octubre de 2015. Consulteu les bases del concurs a

http://www.cotxeres-casinet.org/expo/concurs.htm

 

PROJECTE ESCOL-ART

ESCOL-ART és un projecte que pretén acostar l’art als nens i nenes i fer que el llenguatge artístic sigui entenedor per a ells. Organitzem visites adreçades als alumnes de 5è i 6è de primària. Informació: Col•lectiu d’Artistes de Sants, Anna López Tel. 630 241 181 o per correu electrònic a: col.lectiuartistesdesants@hotmail.com
 


  Sala d'exposicions Lluïsa Franch de Cotxeres de Sants


 


 

Del 18 al 29 d’agost

COL·LECTIU D’ARTISTES DE SANTS

“Estratègies”

Inauguració: 21 d’agost, a les 19.30 h

Open Internacional d’escacs de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Moviments calculats

Artistes de l’exposició: Pitu Alcober, Alpe conceptes plastificats, Montse Artal, Francesc Chimelis, Carla Gallen, Aurora Gassó, González Ventosa, Raquel Hurtado, Manel Klose, Josep Olivares, Joan Pallarola, Marilo Pujol, Carmelo Roldan, Josep M. Rosquillas i Carlos A Sánchez Maydana (CASM).


 


De l’1 al 19 de setembre

MARIO MOLINS ROGER

1R PREMI art´jove’14

Inauguració: 3 de setembre, a les 19.30 h

“Sí, buen árbol; ya he visto como truecas el fango en flor, y sé lo que me dices; ya sé que con tus propias hojas secas se han nutrido de nuevo tus raíces.” Antonio Machado (Fragment de "La gracia de tu rama verdecida")

La naturalesa és una realitat, en la qual els processos esdevenen canvis, un ens viu, que va evolucionant contínuament, un procés perpetu. La matèria natural es manifesta intervinguda, en la seva justa mesura, portant-nos cap a un discurs entre les formes oposades i les formes creades, introduint-nos de manera subtil en la naturalesa com a procés. Dins de l'arbre es manifesta una relació mística amb si mateix, a través de la intervenció d'aquest ens -arbre- creo una escultura en comunió amb la seva pròpia essència.

  


Del 22 de setembre al 3 d’octubre

COL·LECTIU ARTISTES DE SANTS

Exposició contemporània

“La Llum”

La llum amb els seus matisos ens ofereix un món de suggeriments creatius

Inauguració: 22 de setembre, a les 19.30 h

Presenta: Ramon Casalé, membre internacional de crítics d’art i historiador

Artistes de l’exposició: Alpe conceptes plastificats, Montse Artal, Agustí Ballester, Mey Caro,

Francesc Chimelis, Pere Díez Gil, Zuzana Duriskova, Aurora Gassó, Uwe Geest, Conxa Ibáñez, Carme Llisterri, Enric Masó, Julienne Onorato, Joan Pallarola, Raul Peña, Montse Peñas, Vicen Piqueras, Carles Porta, Llúcia Pujol, Carmelo Roldan, Neus Silvestre, Ferran Soriano i Pilar Villuendas.


 Del 6 al 17 d’octubre

COL·LECTIU ARTISTES DE SANTS

“Sensacions”

... el que ens envolta

Inauguració: 6 d’octubre, a les 19.30 h

Artistes de l’exposició: Maria Alemany, Ricard Beyloc, Maria Ciurana, Carme Estefanell, Maria Estrada, Mary Franquet, Carla Gallen, Llum Garcia, Raquel Hurtado, Ferran Lajusticia, Arseni Macià, Mercè Martorell Plensa, Carme Mola, Josep Olivares, Vicenç Pérez, Usea Ponce, Marilo Pujol, Joaquim Rocaful, Amelia Romero, Josep M. Rosquillas, Elisabet Rossell, Carlos A Sánchez Maydana (CASM), Paquita Surribas, Josep M. Torres.


 

Del 20 al 31 d’octubre

COL·LECTIU ARTISTES DE SANTS – EXPOSICIÓ EXPERIMENTAL

Exposició experimental

“Modelant les ombres”

Projecció d’ombres, intenció escollida a la necessitat té cabuda, cúmuls, reflexes, llums, línies, camins oberts.

Inauguració: 20 d’octubre, a les 19.30h

Presenta: Ramon Casalé, membre internacional de crítics d’art i historiador

Artistes de l’exposició: Pitu Alcober, Itziar Badenas, González Ventosa, Montse J. Sorribes, Manel Klose, Dolores Latorre, Josep López Badenas, Anna López Isart i Anna Rodà.


  

Del 3 al 7 de novembre

CONCURS ART-JOVE’15

Mostra d’obres participants en el 8è concurs d’Art-Jove promogut pel Col·lectiu d’Artistes de Sants i Cotxeres-Casinet.Del 10 al 28 de novembre

ENRIC MASÓ I CARLES PORTA

“Espais i formes d´un món en moviment”

Enric Masó - Pintura matèrica

Carles Porta - Escultures de paper

Inauguració: dimarts 10 de novembre, a les 19.30 h

Dos punts de vista tornen a ajuntar-se per fer aquesta nova exposició i presentar l’obra més recent; l’Enric, amb l’amic el mar i el treball sobre les Menines, en gravats i materials que utilitza habitualment en la seva obra com a tema fonamental, i en Carles, dins del seu món de filferro i paper, que aquest cop també ens presenta unes escultures que donen cos i forma a unes reflexions de temes punyents del món actual.


 


  
   Aparador del Casinet d'Hostafrancs
 

 

Del 18 al 30 d’agost, de dilluns a dissabte, de 17 a 21 h

CARTELLS FESTA MAJOR DE SANTS

Mostra dels treballs presentats al 19è Concurs de Cartells de la Festa Major de Sants 2015. Enguany la Festa Major serà del 22 al 30 d’agost. A la programació, hi trobareu

activitats per a tots els públics que combinen la tradició de la Festa i les noves propostes. 

De l’1 al 20 de setembre

PABLO DANIEL VIC FERNÁNDEZ

“Un pinzell per a la revolució”

Inauguració: 1 de setembre, a les 19 h

Una dona despullant-me entre somnis trasbalsats, per centèsima vegada parlaré sense dir res. Així, en un somni que no és el meu, l'úter sense rerefons ni engany, determinarà un somni d'ocells perduts. Com explicar que no hi ha parts que et sacien, amor, sinó entronitzar-te descalça fins al cansament… Solament et demano que m’exorcitzis i portar-me el teu foc sagrat i pagà. Pablo Daniel Vic


 


 

Del 22 al 27 de setembre

BALL DE RAMS D'HOSTAFRANCS

Esbart Ciutat Comtal

Enguany arribem a la 20a edició del Ball de Rams d'Hostafrancs, una tradició del barri que sorgeix d'un treball de recuperació d'aquesta tradició per part de l'Esbart Ciutat Comtal.


  

Del 29 de setembre a l’11 d’octubre

CARTELLS DE LA FESTA MAJOR D’HOSTAFRANCS

Mostra dels treballs presentats al 13è Concurs de Cartells de la Festa Major d’Hostafrancs 2015. Enguany la Festa Major serà del 3 a l’11 d’octubre. A la programació, hi trobareu activitats per a tots els públics, que combinen la tradició de la Festa i les noves propostes.


 
Del 13 al 31 d’octubre

MONTSE RIU SOLIAS

“Sí, es pot”

Inauguració: 13 d’octubre, a les 19 h

La seva positivitat, voluntat i perseverança han fet que mitjançant la pintura es pugui expressar i encoratjar a persones amb deficiència, visual o d’altres, a gaudir amb il·lusió de l’art.


 


Del 3 al 22 de novembre

NEUS SILVESTRE

 “A  cor  obert"

Inauguració: divendres 6 de novembre, a les 20 h

Neus Silvestre és professora de ioga, amb estudis de pintura i ceràmica a l'Escola Massana. En el procés de creació uneix pintura i fotografia amb coses que li criden  l'atenció:  flors, fulles, temes socials,  lletres àrabs...    "La pintura i el Ioga em situen en l'ARA conscient; en la lluita, la superació, la feminitat, la naturalesa, l'energia, la voluntat de fer, l'espiritualitat".


 


Exposicions anteriors

- octubre'08 – febrer' 09
- març – juliol' 09
--agost'09 – desembre'09
--gener'10 – abril'10
-
-abril'10 – juliol'10
-
-agost'10 – desembre'10
-
-gener'11 – abril'11
-
-maig'11 – juliol'11
-
-agost'11- desembre'11
-
-gener'12- marc'12
--marc'12- juliol'12
- agost'12- novembre'12
- desembre'12- març'13
- abril'13- juliol'13
- agost'13- novembre'13
- desembre'13- març'14
--abril'14 – juliol'14
--agost'14 – desembre'14
--desembre'14 – març'15
--abril'15 – juliol'15


Guanyadors concurs art-jove

--edició 2008
--edició 2009
-
-edició 2010
-
-edició 2011
--edició 2012
--edició 2013
--edició 2014