El projecte

-----------------------

  -  Qui som-----------------------


Activitats

-----------------------
- Tallers
Carnaval
- Firentitats
- Pau Sense Treva
- Open d'Escacs
- 
BCN Party
-
 Marató
  * Concurs Curts
- Exposicions
  * Concurs Art-Jove
- Activitats musicals
- 
Curs de dansa

-----------------------Altres serveis
-----------------------

- Cessió d'espais
- Suport a entitats

-----------------------Exposicions a Cotxeres-Casinet
Octubre'08 – febrer' 09

Presentació de sol·licituds: Cotxeres de Sants i Casinet d'Hostafrancs

 

   Sala d'exposicions de Cotxeres de Sants
 

Del 7 d'octubre al 15 de novembre

COL·LECTIU D'ARTISTES DE SANTS   

                    

Avantguarda: Pensament i Matèria 
Inauguració: dimarts 7 d'octubre a les 19.30 hores

Pintura: Rosa M. Alba, Pitu Alcober, Montse Aral, Anna Bafalluy, Agustí Ballester, Mey Caro, Pere Diez Gil, Elsa Farrus, Lluïsa Franch, Aurora Gasó, Conxa Ibañes, Anna López, Enric Masó, Anna Rodà i Montse J. Sorribes. Escultura: Joan Escudé, Gema Farrera, Martí Martí, Josep Massana, Eulàlia Moral i Ferran Soriano.


Del 28 d'octubre al 15 de novembre 

COL·LECTIU D'ARTISTES DE SANTS  
            

Figuratiu: Visions de la realitat
Inauguració: dimarts 28 d'octubre a les 19.30 hores

Pintura: Francesc Asins, Mercè Burés, Maria Ciurana, Jaume del Alamo, Sebastià Deusedas, Martín de Torres, Maria Estrada, Esperança Jiménez, Rosario Lahoz, Ferran Lajusticia, Lluís Llanas, Mercè Martí, Carmen Mola, Vicens Pérez, Usea Ponce, Llúcia Pujol, Gregorio Martín del Rio, Joaquim Rocafull, Amelia Romero, Josep Sabanés, Francesca Surribes, Maria Valenzuela. Escultura: Olga Antich, Ramón Ávila i Rosa Muñoz.


Del 18 de novembre al 6 de desembre 

NÚRIA BALIARDA 1955-2006 
                          

Exposició Homenatge
Inauguració: divendres 21 de novembre a les 19.30 hores

Aquesta és una exposició homenatge a l'artista Núria Baliarda en la que es mostra una selecció de les seves obres que comprenen el tres períodes principals: els inicis, les obres matèriques i les darreres lumíniques.


Del 9 al 27 de desembre

MANUEL MONTE 
                              

Físic
Inauguració: dimarts 9 de desembre a les 20 hores

La pintura s'escampa i pesa i cau lliscant sobre una capa anterior de pintura. S'acumula en un cordó gruixut a la base del cartró vertical i el cartró s'enganxa al cavallet. Ha deixat un rastre de color transparent. L'agafo, l'arrenco i amb un drap brut rebrego la pintura sense esma, amb pressa i l'abandono al terra. Miro i veig un estrany vegetal que gira a escoltar una distància. Qui el va  deixar malmès i orfe de realitat, fa dies (o capes de pintura) que l'ha oblidat. Desprès el cartró es torna dur, insensible de tants blaus iguals, el làtex l'ofega, el corba, el deixa estèril i febril com un ganivet àvid de patinatge. Em tallo les ungles i espero que les tres pinzellades es tornin més fosques, opaques i dures. Com una pell entre  la realitat i la consciència que quan  no traeix cap de les dues, esdevé física.

Del 30 de desembre al 17 de gener 09

AURORA GASSÓ 
                                

Un llarg camí

Artista a la recerca de la nova figuració, amb molta sensibilitat a l'hora de realitzar la seva obra i sempre buscant temes sobre problemes socials. Fins i tot a vegades la trobem reflectint moments conflictius de la nostra memòria històrica. Amb una llarga i important trajectòria d'exposicions, participació en publicacions i presència en museus i col·leccions privades.Del 20 al 31 de gener 

JOAN SURINYACH  
                       

Exposició Homenatge
Inauguració: dimarts 20 de gener a les 19 hores

El Col·lectiu d'Artistes de Sants homenatja a l'home culte, autodidacta, il·lustrant un recull dels seus bells poemes plens de vida i de records, d'imatges reals i de color fonètic molt personals que revelen un gran amor a la terra on va néixer i a l'escriptura.

 


Del 3 al 21 de febrer 

MARTA RICART 
                                            

Impressions. La vida de les dones i els infants a Vietnam, Índia i Nepal. Fotografia.
Inauguració: dimarts 3 de febrer a les 19 hores

"Vietnam, Índia i Nepal, tres països que em varen impressiona moltísim, tant per la seva bellesa com per la qualitat humana. Vaig intentar endur-me un trosset, de cada sensació, de cada sentiment, de cada impressió ... a través del meu objectiu.


  Aparador del Casinet d'Hostafrancs

Del 30 de setembre al 12 d'octubre

CARTELLS DE LA FESTA MAJOR D'HOSTAFRANCS

Mostra dels treballs presentats al VI Concurs de cartells de la Festa Major d'Hostafrancs 2008. Enguany la Festa Major serà del 26 de setembre al 5 d'octubre. A la programació trobareu activitats per a tots els públics, combinant la tradició de la Festa i les noves propostes.

Del 14 d'octubre al 2 de novembre

METÁFORA. TALLER D'ART I ARTTERÀPIA

L'experiència i el joc són la base de tota producció artística. A Metàfora considerem essencial l'existència del diàleg i el debat com a part del procés creatiu. L'art ens fa créixer, ens fa veure des de perspectives diferents, ens ajuda a qüestionar les nostres creences i parlar de les nostres emocions.

 

Del 4 al 23 de novembre 

TERRITORIS ALLIBERATS DEL SÀHARA OCCIDENTAL 
                   

Exposició fotogràfica elaborada per un equip de reporters de l’Associació de Fotoperiodistes desplaçats al Sàhara occidental per tal de poder compartir el dia a dia amb els combatents que l’Exèrcit d’Alliberament del Poble Sahrauí, braç armat del Front Polisari té desplegats per defensar la zona que es coneix com “territoris alliberats”.

www.fotoperiodistes.org


 

Del 25 de novembre al 14 de desembre

COL·LECTIU D’ARTISTES DE SANTS                           

La sequera

Exposició-instal·lació dedicada a la problemàtica de la sequera per la manca de l’aigua tant en el nostre país com a la resta del món. Pretenem que sigui reivindicativa i solidària i aprofitarem l’espai per fer un muntatge no convencional i de caràcter abstracte.

 

Del 16 de desembre a l’11 de gener

PAU SENSE TREVA . NADAL INFANTIL A COTXERES I CASINET                  

Grup juvenil del Col·lectiu juvenil d’Artistes de Sants

En aquesta 22a edició volem continuar promovent aquest espai de lleure i entreteniment per als  infants i joves. Fomentar la solidaritat, l’amistat i la pau mitjançant activitats que facilitin la comunicació i les relacions inter-genaracionals.

 


Del 26 de gener a l’1 de febrer

L’aigua al segle XXI

L’objectiu de l’exposició és promoure la reflexió i el debat sobre els aspectes socials, econòmics, culturals i ambientals que afavoreixen una gestió de l’aigua eficient i sostenible.

Ajuntament de Barcelona, Centre Unesco de Catalunya i Caixa Catalunya

 


Del 3 al 22 de febrer

EVA MARA PETITTI

Italia: una mirada desde el sur

La provincia de Cosenza. Bajo este titulo nos propusimos presentar algunas imágenes del sur con la intención de mostrar una Italia diferente a la del norte, pero no por ello menos atractiva e insólita. Sus calles mantienen esquinas y atajos por los que se puede retroceder en el tiempo repentinamente y a la vez entrever el presente mientras conversamos con sus gentes que viven en sintonía con su entorno ambiental y arquitectónico.

 

Counter