COTXERES-CASINET    Espectacles infantils
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
 


 

Activitats


 X Cicle d'Espectacles infantils

al Casinet d'Hostafrancs 2019-2020


 

Casinet d’Hostafrancs continuarà amb el cicle d'espectacles dirigit als més petits de la casa. En el marc del teatre del centre cívic, les sessions tindran lloc els diumenges al matí a les 12 hores, a més de les tres representacions extraordinàries incloses a la Pau Sense Treva 201-2020.

 

  Preu: 2,67 €


 

     TRANSPORTS

BUS: D20, H12, V7, 44, 50, 78, 109 i 115

METRO: Plaça de Sants (L1 i L5), Sants-Estació (L3 i L5), Hostafrancs (L1) i Tarragona (L3)

RENFE: Estació de Sants

 

 

 

 EL CONTE DE LA LLETERA

  

   
 

27 de'octubre de 2019 a les 12 h

Cia. Xip Xap, Teatre

   

 

La lletera, la protagonista de la nostra història, ha d'anar a vendre un càntir de llet al mercat i amb els diners es podrà comprar el que vulgui. Una gallina, un porc, una vaca i una serp seran els personatges que es trobarà pel camí. I de tan contenta i enjogassada que està, el càntir ves a saber on anirà a parar?.

 

A partir de 3 anys.

 
 
 MÀGICK 


 

 

24 de novembre de 2019 a les 12 h

Cia. Eduard Juanola


El mag Eduard Juanola recull en aquest espectacle els millors efectes de màgia de la seva trajectòria. És un espectacle de màgia familiar, molt participatiu, ple d’il·lusions visuals, objectes estranys i éssers màgics que l’Eduard ha anat trobant i recollint en els seus viatges.

En l’espectacle es podrà veure l’únic gall escapista del món, un puzle ple de misteri, històries i contes molt màgics, i un munt de coses més, totes elles sorprenents i impossibles!

Amb un estil dinàmic, divertit i ple de simpatia, en aquest espectacle l’Eduard Juanola convida el públic amb jugar a la màgia i entrar en el seu particular món d’il·lusions.

 


Espectacle familiar  

 

 
 
MARE TERRA

 

 

26 de de gener de 2020 a les 12 h

Cia.
Princep Totilau


Mare Terra és un espectacle d’actors i titelles per a infants sobre l’aparició de la vida a la Terra.

El Bernat té cinc anys i una pila de preguntes sense resposta: “D’on van sortir la Lluna, el Sol, les estrelles i el planeta Terra?”, “com és que tots els dinosaures es van morir?”, “abans de ser a la panxa de la mare, on era jo?”.

Una nit, quan s’acaba d’adormir, uns personatges molt estranys entren a la seva habitació, hi construeixen una carpa de circ i es preparen per explicar-li, a través de diferents números, l’origen de la vida al planeta Terra, des de la gran explosió del big bang fins a l’aparició de l’ésser humà.

Espectacle per a infants a partir de 3 anys, inspirat en les preguntes dels nostres fills sobre la naturalesa i en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynman.

 A partir de 3 anys.


 PERSONAJEJES

 

  16
de febrer de 2020 a les 12 h
 

Cia. La Suite del Show
   

 

Des dels inicis de la humanitat només alguns mags han aconseguit dominar la màgia. En aquest esvalotat i desenfrenat show alguns personatges més màgics de la historia ens demostraran si la seva fama és real.

És un espectacle absurd, divertit i molt màgic. Si t’agrada riure i la màgia, no el deixis passar!

 Un espectacle per a tots els públics.

 


 ELS VIATGES D’EN FILALICI    

 

29 de març de 2020 a les 12 h

 

Cia. El dit al nas

   

En Filalici descobreix, a través d'un pou, l’entrada en un univers màgic: les lletres d’Oceà Atlàntic. És un lloc irreal, un lloc on tot és possible.
En Filalici sortirà d'un món a l'altre per diferents portes fins que l’ordre natural dels dos mons es trastoca. Les conseqüències seran imprevisibles….El camí de la imaginació no té límits.
​Titelles, ombres, i videoprojeccions amb música en viu!


A partir de 4 anys..


 LA PETITA CAPMANY  

 

  


26 d'abril de 2020 a les 12 h

Cia. Teatre Tanaka  

                                                                
La Maria Aurèlia no entén la feina del seu pare. Aviat descobrirà que el món que coneix està en perill: tot pot desaparèixer. Acompanyada d’en Patuaet, entrarà en un univers on personatges del folklore català l’ajudaran a lluitar contra l’Oblit, a descobrir-se a si mateixa i a millorar la relació amb el pare. Un viatge tendre i divertit a través de les tradicions populars per viure una aventura fantàstica i emocionant.

Coincidint amb els 100 anys del naixement de la Maria Aurèlia Capmany (escriptora, activista cultural i pionera del feminisme) i els 150 del naixement del seu pare, Aureli Capmany (rondallaire, folklorista i restaurador del patrimoni tradicional), presentem aquesta obra de teatre per al  públic familiar que vol ser un homenatge a la dona compromesa en la lluita per la igualtat de gènere, a l'educació en valors de l’escola republicana i a la grandesa de la cultura popular.

Una coproducció de Tanaka Teatre i la Fundació La Roda.
 

Espectacle Familiar, a partir de 5 anys.

 

   
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB