COTXERES-CASINET    Espectacles infantils
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
 


 

Activitats


 Espectacles infantils al Casinet d'Hostafrancs 2017-2018

 

Casinet d’Hostafrancs continuarà amb el cicle d'espectacles dirigit als més petits de la casa. En el marc del teatre del centre cívic, les sessions tindran lloc els diumenges al matí a les 12 hores, a més de les tres representacions extraordinàries incloses a la Pau sense Treva 2017-2018.


 

     


TRANSPORTS

BUS: D20, H12, V7, 44, 50, 78, 109 i 115

METRO: Plaça de Sants (L1 i L5), Sants-Estació (L3 i L5), Hostafrancs (L1) i Tarragona (L3)

RENFE: Estació de Sants
 

 

 

 La botigueta

 


 
29 de'octubre de 2017 a les 12 h

Tanaka Companyia de Teatre    

  

A la botigueta de l’Amàlia es ven de tot: verdures, cafè, llegums a granel, pots de conserva, productes gourmet, begudes, roba, complements, electrodomèstics i allò que mai t’imaginaries que pots comprar en un mateix establiment. Tot de clients estrafolaris necessitaran l’ajuda del públic per descobrir allò que s’amaga rere de cada producte i el que cal saber per fer una bona compra i quedar-ne satisfet. I és que La botigueta no és un comerç qualsevol, perquè entre les caixes i pots del magatzem s’amaguen sorpreses i un munt de personatges que semblaven adormits.

Podrà la botigueta seguir oberta gaire temps? Aguantarà la competència de les grans companyies i multinacionals? Suportarà l’Amàlia les extravagàncies els seus clients? I podrà controlar el caràcter dels productes que ven quan aquests cobren vida?

Atreveix-te a entrar a la seva botiga màgica i diverteix-te aprenent els drets i deures dels consumidors per convertir-te en un comprador amb superpoders!
Nota: Les situacions més inversemblants d’aquest espectacle són basades en fets reals.
 

Teatre per a tota la família.

Preu: 2,40 €


La rateta que escombrava l'escaleta

 

 

26 de novembre de 2017 a les 12 h

CIA Festuc teatre.


 

La RATETA es queixava d’una vida avorrida i plena de monotonia, poc s’esperava que un llacet li revolucionés el dia de la manera en que ho va fer.

 A partir d’aquí un seguit de pretendents intentaran seduir-la per poder-s’hi casar.

“Rateta, rateta, tu que ets tant boniqueta…”

 Una adaptació del conegut conte de Charles PERRAULT, que festuc teatre posa a escena amb els seus trets particulars: teatre, titelles i música, que emocionaran a petits i grans.


Teatre per a tota la família.

Preu: 2,40 €


La Via Làctia

 

 

28 de de gener de 2018 a les 12 h

CIA El Cau de l’Unicorn      

 

Argos es un planeta ubicat al centre de LA VIA LÀCTIA i els seus habitants tenen una característica molt curiosa : com més coses aprenen, mes els creix el cap... a tots ells, menys a un : EN KARIM, EL NEN PROTAGONISTA.

 La alimentació dels Argonians es sorprenent: només s’alimenten de la llet que brolla de les seves fonts i d’un gran llac de llet...i dels seus derivats (formatge, mató, iogurts, etc.) 

 A causa d’una llarga sequera, se’ls estan començant a buidar els magatzems de menjar ... s’apropen dies de fam si no hi troben cap remei !!! ....

 Coincidint amb un eclipsi de lluna i un curiós ritual iniciàtic, en Karim, es convertirà en l’encarregat de cercar –per tota la galàxia- a un estrany animal que té banyes i dona llet!

 Coneixerà diferents civilitzacions i formes de vida abans d’arribar a la Terra...

 Espectacle musical de grans titelles i actors en llum negra, de gran bellesa visual i musical, en el que es tracten temes com la diversitat, l’autoestima, les pors, etc. en clau d’humor tendre i amb un munt de cançons originals.

    Teatre familiar.

Preu: 2,40 €

La vareta màgica

 

  25
de febrer de 2018 a les 12 h

CIA Màgic Raúl
   

Vareta Màgica, és un espectacle infantil de duració aproximada d'uns 50minuts on els nens seran els autèntics protagonistes ajudant al mag a realitzar els seus jocs de màgia. En ells s'utilitzaran elements com cordes, mocadors, cartes i també apareixeran coloms, conillis i moltes sorpreses!

Màgia per tota la familia.

Preu: 2,40 €

 

Al sostre del món

 

 


18 de març de 2018 a les 12 h

   

Un estil gràfic basat en l'animació japonesa, construït a partir de tintes planes que per moments arriba a l'abstracció, una animació en continu moviment, amb personatges complexos i humans, molt allunyats de la imatge de Disney, aquí es lliuren batalles interiors, i també, entre els altres personatges. La banda sonora teixida a partir de melodies pop-folk dota la pel·lícula d'un ambient diferent i acollidor.

Sasha és un personatge admirable, fort i resistent, una heroïna valenta davant la injustícia i sobretot, una mirada femenina intel·ligent, i de caràcter, enfrontada a un món hostil que no creu en ella i menysprea les seves grans capacitats.
Aquesta bonica història de ficció ens trasllada fins a l'any 1882.  Sasha Chernestsov és una jove aristòcrata que té un objectiu clar en la vida en contra dels interessos dels directius de l'Acadèmia de Ciències de Sant Petersburg i de la seva pròpia família. Ella està obsessionada per trobar el Davai, un robust trencaglaç, que transportava una expedició al pol nord dirigida pel seu avi, i que mai va tornar.

Cinema familiar.

Preu: 2,40 €


Contes del Cel
   

 

  

 

29 de'abril de 2018 a les 12 h

CIA Xirriquiteula   

                                                                      CANVI D'ESPECTACLE

 

Els actors viuran i escenificaran tres contes. Tots ells tenen en comú "el cel".

Els seus protagonistes són un núvol que no sap on anar a ploure, una lluna juganera i coqueta que vol ser tastada per els animals i un sol que ha decidit fer festa i no sortir a il·luminar i escalfar la terra.

 

Espectacle Familiar, a partir de 3 anys.

Preu: 2,40 €

 

Desperta Bruixeta    

 29
de'abril de 2018 a les 12 h

 

CIA Clowns Teatre   

 

La bruixeta Matea està sola al bosc. El cant del gall la desperta sobresaltada. No hi ha ni rastre de les altres... Ja està? Això vol dir que ho ha aconseguit? Tot allò pel qual ha estat preparant-se, esforçant-se i dedicant molt de temps, s'ha fet realitat? Però com ho sabrà si s'havia quedat adormida? Vaja, el dia més important de la seva vida... I ara què? Ha passat o no ha passat?

Una màgica història que parla... dels somnis. Desperta bruixeta!

 

Espectacle Familiar, a partir de 3 anys.

Preu: 2,40 €

 

   video: https://www.youtube.com/watch?v=jjR-vXZblWs

 

 

   
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB