COTXERES-CASINET    Cinema a la fresca
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
   


 

Activitats


 

 

 

Cotxeres de Sants   

dijous a les 22 h JULIOL 2018

El Cinema a la Fresca és un clàssic de l’estiu a Cotxeres. Es programen pel·lícules de la màxima actualitat i de temàtiques variades i disteses.
 

Activitat gratuïta.


En cas de pluja la projecció es farà dins de l'Auditori.


 
   
 
 
   

 
   
   

 

 

5 de juliol
 

Custodia compartida (Versió en castellà)
 

Dir. Xavier Legrand (França) 2017
 

Myriam i Antoine Besson s'han divorciat, i ella sol·licita la custòdia exclusiva del seu fill Julien per protegir-ho d'un pare al que acusa de violència. Antoine defensa el seu cas com un pare menyspreat, i la jutgessa del cas sentència a favor de la custòdia compartida. Ostatge del creixent conflicte entre els seus pares, el jove Julien es veu empès al límit.


 

93 min

   

  12 de juliol
 

La llibreria


Dira. Isabel Coixet  (Espanya) 2017
 

En un petit poble de l'Anglaterra de 1959, una jove dona decideix, contra l'educada però implacable oposició veinal, obrir la primera llibreria que mai hi hagué en aquesta zona. 


 

115 min

  

   19 de juliol
 

Blade Runner 2049  (Versió en castellà)
 

Dir. Denis Villeneuve  (EUA) 2017
 

Trenta anys després dels esdeveniments del primer film, un nou blade runner, K descobreix un secret profundament ocult que podria acabar amb el caos que impera a la societat. El descobriment de K el porta a iniciar la recerca de Rick Deckard, un Blade Runner al que se li va perdre la pista fa 30 anys.

 

 

163 min.

 

 

   26 de juliol
 

Tres anuncios en las afueras (Versió en castellà)
 

Dir. Martin McDonagh (Regne Unit) 2017 
 

Mildred Hayes una dona de 50 anys. La seva filla adolescent ha estat violada i assassinada i decideix iniciar pel seu compte una guerra contra la policia del seu poble, Ebbing, en considerar que no fan prou per resoldre el cas i que es faci justícia. El seu primer pas serà contractar unes tanques publicitàries denunciant la situació i assenyalant al cap de policia, William Willoughby, com a responsable principal de la passivitat policial.

 

 

112 min.
 

   
   
 
 
   
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB