COTXERES-CASINET    Cinema a la fresca
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
   


 

Activitats


 

 

 

Cotxeres de Sants   

dijous a les 22 h JUNY-JULIOL 2017

El Cinema a la Fresca és un clàssic de l’estiu a Cotxeres. Es programen pel·lícules de la màxima actualitat i de temàtiques variades i disteses.
 

Activitat gratuïta.


En cas de pluja la projecció es farà dins de l'Auditori.


 
   
 
 15 de juny
 

O los tres o ninguno
 

Director: Kheiron (França) 2015 (Versió en castellà)
 

Història sobre el petit Kheiron, els seus pares, Hibat i Fereshteh, dues persones amb un optimisme irreductible, i sobre el viatge que van emprendre anys enrere des d’una petita població al sud de l’Iran fins París. Basada en l’autobiografia del director.
   102 min.

 

 

   

 


22 de juny
 

Comanchería
 

Dir. David MacKenzie (Estats Units)  2016
 

Toby (Chris Pine), un pare jove divorciat, i el seu impulsiu germà Tanner (Ben Foster), un expresoner acabat de sortit de la garjola, es dirigeixen a l’oest de Texas per realitzar una sèrie de robatoris en unes poques sucursals bancàries. L’objectiu d’en Toby és intentar poder aconseguir els diners suficients per poder salvar la granja familiar, que està en perill. Només cometre el primer robatori, un veterà Rànger de Texas (Jeff Bridges) i el seu company aniran darrere la pista dels dos germans.
   102 min.

   

 

 

29 de juny
 

Captain Fantastic (Versió en castellà)
 

Dir. Matt Ross (Estats Units) 2016
 

Ben (Viggo Mortensen) és un home que ha passat deu anys vivint en els apartats boscos situats al nord-oest dels Estats Units criant els seus sis fills, alguns d’ells juntament amb la seva dona. Aïllats totalment de la vida moderna, de les comoditats de les ciutats i de la societat de consum, en Ben és un pare devot que ha inculcat als seus fills una peculiar forma de pensar i viure la vida. No obstant això, una tràgica notícia fa que la peculiar família hagi de deixar temporalment el seu mode de viure a la naturalesa i tornar a la civilització.

 

118 min

   

  6 de juliol
 

El rei borni


Dir. Marc Crehuet (Espanya) 2016
 

Dues amigues, la Lídia (Betsy Túrnez) i la Sandra (Ruth Llops), que fa molt de temps que no es veuen, decideixen organitzar un sopar de parelles per així conèixer a les seves respectives parelles: en David (Alain Hernández), un policia antiavalots, i l’Ignasi (Miki Esparbé), un documentalista social que va perdre un ull per culpa d’una pilota de goma que el va colpejar en una manifestació. Tot això amenitzat pels discursos que un polític (Xesc Cabot) dona per la televisió. Quatre personatges que queden per sopar, recordar vells temps i posar-se al dia.

 

87 min

  

   13 de juliol
 

Sufragistes
 

Dir. Sarah Gavron  (Regne Unit) 2015
 

El moviment sufragista va néixer a Anglaterra en dies pròxims a la Primera Guerra Mundial. La majoria de les sufragistes no venien de les classes altes, sinó que eren obreres que veien de manera impotent com les seves protestes pacífiques no servien per res. És llavors quan es van radicalitzar i, en la seva infatigable lluita per aconseguir la igualtat, es van arriscar a perdre-ho tot: la seva feina, la casa, els seus fills i la seva vida. La protagonista és la Maud (Carey Mulligan), una dona que va reivindicar valentament la dignitat de les dones.

 

106 min.

 

 

   20 de juliol
 

Yo, Daniel Black
 

Dir. Ken Loach (Regne Unit) 2016 Versió en castellà
 

Per primera vegada a la seva vida, víctima de problemes cardíacs, en Daniel Blake, un fuster anglès de 59 anys, es veu obligat a anar a l’assistent social. No obstant això, tot i que el metge li ha prohibit treballar, l’administració li obliga a buscar una feina si no vol rebre una sanció. A l’oficina de feina, en Daniel es creua amb la Katie, una mare soltera amb dos nens. Presoners dels embolics administratius de l’actual Gran Bretanya, en Daniel i la Katie intentaran ajudar-se mútuament.

 

100 min.

   
   
 
 
   
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB