COTXERES-CASINET    Barcelona Districte cultural
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
   


 

Activitats


 
 
 

BARCELONA DISTRICTE CULTURAL


FEBRER-ABRIL 2019

 

- Entre els mesos febrer i abril es presentaran diferents muntatges de qualitat amb l’objectiu de promoure l’accés dels veïns i veïnes de la ciutat a una oferta pensada per a tots els públics
 

- Tota la programació és gratuïta i tindrà lloc a 21 equipaments de proximitat dels 10 districtes de Barcelona
 

 

  
- Des que va aixecar el teló la primavera del 2017, ‘Barcelona Districte Cultural’ ha sumat més de 28.000 assistentsHorari: dijous a les 20 h al Casinet d'Hostafrancs.

Activitat gratuïta


Per fer la reserva online cal registrarse, es poden reservar un màxim de 4 entrades per persona i fins el dia abans de le'spectacle.
 
  

 


 


Dijous 14 de febrer - 20 h
 

 Black & Blue     
 

Cia. Black & Blue


 

Ricardo Cornelius i Cristi Garbo són Black and Blue. Dos clowns que juguen a ser músics, o és a l'inrevés? Un espectacle boig amb dos clowns excèntrics, o és a l'inrevés? Blue, la gran diva del music hall, uneix el seu desbordant talent al distingit músic Black en un caòtic popurrí de gèneres musicals que van des del Blues fins al Cha‐Cha‐Chà. L’harmonia del public serà el caos de l’espectacle, o és a l'inrevés?...
Amb tots vostès, en un concert desconcertant. Today, Tonight: Black & Blue.

 

reserva d'entrades

 

 
  

 
 Dijous 28 de febrer - 20 h

 

Basket Beat, Bots pel Canvi 
 

MÚSICA
 

La Big Band Basket Beat Barcelona (BBBBB) presenta un espectacle original i explosiu que demostra tres coses: 1‐que és possible fer música amb pilotes de bàsquet. 2‐ que l'art no és propietat exclusiva d'uns pocs escollits, i 3‐ que malgrat les nostres diferències (de trajectòria vital, de criteris artístics, generacionals...) els integrants de la BBBBB hem sabut trobar un espai comú en el qual bolcar, de manera col∙lectiva, les nostres inquietuds i la nostra creativitat.reserva d'entrades

           

 


 

 


  Dijous 14 de març - 20 h
 

SEMBLA QUE RIGUI
 

Cia. Mont Plans


Júlia Català i Verdaguer va néixer el 1914 i va sobreviure a dos marits, un fill, a la Marilyn Monroe, al Nino Bravo, al Chaplin i a nou Sant Pares. Ens explica el seu pas per la vida des de l’altre cantó. Nosaltres li donarem permís per marxar. Una vella i bella idea de la Mont Plans que ara presentem damunt l’escenari de la Seca. Sovint, en dur a terme un projecte teatral parlem del “repte” o de la “dificultat” de l’empresa. En aquest cas, l’objectiu a superar ha estat cercar les paraules per fer front a un tema que atrau provocant rebuig, que tothom ha viscut però que ningú vol viure i que és un final al que no volem arribar. El text interpretat en forma de monòleg per la Mont Plans i escrit per ella mateixa i l’Òscar Constantí, repassa una realitat com és la mort des de diferents mirades: biològica, social i sentimental. Sense morbositats innecessàries però amb rigor i valentia. Les paraules es nodreixen amb fragments de cançons i músiques que envernissen el contingut i el fan brillar.

reserva d'entrades


 

 
 

 

 


 


 Dijous 28 de març - 20 h
 

LOS BANCOS REGALAN SANDWICHERAS Y CHORIZOS


Cia. José y sus hermanas


Quin és el sentiment dels joves davant els rastres d e l franquisme? Què significa per ells la figura de Franco? La coneixen en profunditat? Com influeix en les seves vides la transició espanyola i els silencis? Una nova generació davant el repte d'analitzar la memòria històrica d'aquest país. Una nova generació que parla de la nostra història, dels seus edificis i de les estructures que els són imposades i de com els fan sentir.
Estructures polítiques, arquitectòniques, històriques, lingüístiques, mentals, emocionals i , fins i tot, filosòfiques. “Los bancos regalan sandwicheras y chorizos” és un espectacle vital, carregat de joventut, de música, que lluita contra la impotència a la que els aboca aquesta societat i els seus dirigents; qui som i com vivim després de quaranta anys de Dictadura a Espanya.

 

reserva d'entrades

 
 

 

 

 

  

 

 

Dijous 11 d'abril - 20 h
 

IF (L’ÚLTIM DESIG)


Cia. Vero Cendonya


Tres dones. Tres germanes. Acaben de complir l’últim desig de la seva mare: ser enterrada a la parcel.la de càmping on han compartit tants moments. L’escenari convertit en una parcel.la de càmping. Un univers en el qual el moviment i la paraula es barregen d’una manera total, al servei d’una dramatúrgia centrada en el tema dels desitjos. Un espectacle en to de comèdia àcida, amb un humor que toca extrems, entre la sensibilitat que només la poètica del moviment pot reflectir, i la quotidianitat més immediata que empodera la paraula. Els textos i la dramatúrgia de la periodista i escriptora Natza Farré ens guiaran per una comèdia negra , amb to satíric que tracta temes tabú des de la més ferotge normalitat. La necessitat d’aquest espectacle sorgeix de les múltiples col∙laboracions de la Vero Cendoya, ja sigui com a coreògrafa, entrenadora d’actors, assessora de moviment o actriu en obres de teatre de text dirigides per creadors com Blanca Portillo, Carme Portaccelli, Carol López, T de Teatre, Sara Turuneen, entre altres…. I la necessitat d’apropar la dansa a un públic que només se sent segur quan “entén” el que està veient, com sol succeir al teatre de text.
L’espectacle IF està Inspirat en la estètica i continguts del oníric mon del pintor Mark Ryden, amb referències del cinema de Wes Anderson.


reserva d'entrades


 

 
 

 

  

 


Dijous 25 d'abril - 20 h

 

Be god is


Cia. Espai dual
 

Aquest delirant i addictiu espectacle combina la virtuositat musical, el gest i la imaginació per embarcar l’espectador a una atmosfera on les preguntes i el sentit comú passen a un segon terme. És així com aquests tres personatges muts es veuen immersos en una voràgine de surrealistes situacions inesperades amb les que hauran de lidiar per poder acabar allò que han començat. Pinzellades de circ, dansa y fantasia brindada per tres genuïns intèrprets que no deixen a ningú indiferent..


reserva d'entrades

 

 
 

 

 
 
     
     
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB