COTXERES-CASINET    Barcelona Districte cultural
AJUNTAMENT
AJUNTAMENT DE BARCELONA DISTRICTE SANTS-MONTJUÏC
   


 

Activitats


 
 
 

TEATRE AL CASINET D'HOSTAFRANCS. BARCELONA DISTRICTE CULTURAL


OCTUBRE-DESEMBRE 2019. Els dijous a les 20 h


 

Entre els mesos octubre-desembre es presentaran diferents muntatges de qualitat amb l’objectiu de promoure l’accés dels veïns i veïnes de la ciutat a una oferta pensada per a tots els públics

Per fer la reserva online cal registrarse, es poden reservar un màxim de 4 entrades per persona i es pordrá fer amb 15 dies d'antelació per a cada espectacle i fins el dia abans de l'espectacle.

Les persones que no realitzin la reserva online disposaran d'un nombre limitat d'entrades en funció de l'obra, que podran adquirir mitja hora abans de cada representació.
 

Activitat gratuïta

 

- Tota la programació del Barcelona districte Cultural és gratuïta i tindrà lloc a 21 equipaments de proximitat dels 10 districtes de Barcelona
 
 
  

 


 Dijous 10 d'octubre - 20 h
 

3,2,1 zero. Contra lal violència de gènere    
 

Cia. La jarra azul


 

Què sentim les dones maltractades? On està la responsabilitat com a persones davant de la violència masclista? Quins aspectes socialment acceptats per totes i tots nosaltres han de canviar per erradicar aquesta violència? Aquestes i altres preguntes apareixen dins d ́aquesta obra creada a partir de la iniciativa del PIAD (Punt d ́informació i atenció a les dones) de l’Ajuntament de Barcelona, la Cia. La Jarra Azul i la productora Puça Espectacles, amb textos clars i directes, entre d’altres del dramaturg Antonio Morcillo, tres vegades guanyador del premi SGAE. La peça, amb escenes de gran plasticitat visual, vol esperonar l’esperit crític del públic, transmetre la necessitat de no donar mai l’esquena i, en definitiva, educar en el NO a la violència masclista.


 

reserva d'entrades   (a partir del 25 de setembre)


 

 
  

 
 Dijous 24 d'octubre - 20 h

 

Fairfly  
 

Cia. La Calòrica
 

“Fairfly” és una comèdia sobre la bombolla de l’emprenedoria; el gran remei del nostre temps la solució a tots els nostres problemes, la nova fe que ha vingut ha recordar-nos que nosaltres som els únics propietaris el nostre destí i - en conseqüència - els únics culpables de la nostre infelicitat. No importen els contactes, la classe social o el lloc de procedència; ara no necessitem res més que una idea brillant i un ordinador portàtil per començar a recórrer les cinc passes cap a l’èxit. Els palaus de congressos i les llibreries són plenes de fidels creients que prediquen les virtuts de la cultura emprenedora; però que ningú diu res de les seves ombres: frustracions, fracassos, famílies i amistats destrossades, crèdits inassolibles...reserva d'entrades   (a partir del 8 d'octubre)

           

 


 

 


  Dijous 7 de novembre - 20 h
 

PECES DE MICROTEATRE:

Duérmete niño, Happy birthday Jamie Love, Welcome to Berlin
 

Cia. Píndoles


L’espectacle Píndoles proposa una experiència teatral única i innovadora composada per un conjunt de tres microobres de 15 minuts cada una que es representen simultàniament en espais diferents de cada centre cívic. És una proposta professional i de qualitat que permet gaudir de diferents obres, autors, gèneres i formats artístics en poc més d’una hora.
Es caracteritza per fusionar el concepte de microteatre amb la idea del “teatre fora del teatre”, és a dir, representacions fora dels escenaris, en espais no convencionals, tant d’interior com d’exterior.


reserva d'entrades


 

 
 

 

 


 


 Dijous 21 de novembre - 20 h
 

Només una vegada


Cia. Només una vegada


En Pau, novel·lista, i l’Eva, editora són parella des de fa 7 anys. En Pau va pegar a l’Eva. Només una vegada. Ara cap dels dos té ganes de parlar-ne, però no tindran més remei que fer una teràpia obligatòria amb una psicòloga dels serveis socials. Pensem que la violència és quelcom que passa als altres, que estem lliures de les seves urpes, però, com en podem estar tan segurs? Molts de nosaltres podem afirmar que no som persones violentes, però... I si algú fa mal al nostre fill? Continuaríem sent tan pacífics aleshores?
 

reserva d'entrades

 
 

 

 

 

  

 

 

Dijous 12 desembre - 20 h
 

Mambo


Cia. Les Antonietes


Ella vol el divorci. Ell no. Durant un sopar més, d’un dia qualsevol, presenciarem una disputa matrimonial amb ressonàncies a Woody Allen i Eugène lonesco gràcies a la qual, sense oblida mai que som en un teatre, ens preguntarem fins on un matrimoni és capaç de defensar una mentida per no haver de respondre’s la pregunta que sobrevola l’escenari durant tota la funció : “és bonica la vida que tenim?” Excuses absurdes i absurds retrets en un espectacle de teatre dins del teatre on els límits entre veritat i ficció estan molt poc clars.

 


reserva d'entrades

 
 

 

  

 


Dijous 19 de desembre - 20 h

 

Arma de construcción masiva


Cia. José y sus hermanas
 

Seguint amb el camí iniciat per “Los bancos regalan sandwicheras y chorizos”, sobre els rastres del franquisme en l’actualitat en una generació jove, aquesta vegada la companyia José y sus Hermanas hem decidit submergir-nos en l’Educació a Espanya avui, la nostra educació en les seves múltiples facetes. L’educació a l’escola, amb totes les reformes educatives i protestes que ha patit el país; l’educació familiar i de l’entorn nostre; l’educació del món de les imatges, de la música, dels mitjans, de les xarxes. Tot allò que ens impacta i “educa”. Tots aquells constructes socials i lingüístic que assumim com a propis i validem.

 


reserva d'entrades

 

 
 

 

 
 
     
     
SECRETARIAT D'ENTITATS SHB